Prvý kontakt

Prvý kontakt

Neverila som. Nemyslela som, že môže byť účinné, ba dokonca, že môže zlepšiť zdravotný stav. Od puberty som trpela na skoliózu. Rýchly rast si vyžiadal obeť, môj chrbát. Ale neľutujte ma prosím, som v pohode.

No musela som preto niečo robiť. Začala som cvičiť. Zo začiatku veľmi zľahka, vôbec sa mi do toho nechcelo. Viete si predstaviť cviky na posilnenie chrbtice? Hotová katastrofa. Skúšala som sa pohybovať v rytme ryby na suchu. Ale pravdu povediac veľký obdiv to vo mne nezanechalo. 
Na určitú dobu som telo prestala trápiť a venovala som sa pubertálnym záležitostiam.

Po nejakom čase sa bolesť chrbta vrátila. Zhodou viacerých okolností som sa opäť ocitla vo „fitku“. Tentoraz s cieľom, spevniť chrbát poriadne. Aby som skĺbila príjemné s užitočným, tak aj kvôli formovaniu postavy. Nebudem vám klamať, mala som dôvod.

Aby som zbytočne nerozpisovala detaily, cvičila som a telo sa začalo veľmi rýchlo spevňovať. Prestal ma bolieť chrbát. Cvičenie sa stalo mojim životným štýlom. Pretože ma začalo nesmierne baviť.

Po pôrode nastala zmena, moje telo bolo omnoho slabšie a ja som vedela prečo. Potrebovala som znova spevniť svalstvo. Ale všetky mamy mi dajú za pravdu, že nie vždy to ide. Svoj zdravotný stav som odstavila na druhú koľaj a venovala som sa hlavne svojej dcére.

Práca, rodina a domácnosť sa podpísali na mojom zdravotnom stave. Bolesť chrbta bola skutočne neznesiteľná.

A v tom prišiel zázrak.

Prišlo niečo, v čo by som nikdy neverila, pokiaľ by som neokúsila na vlastnej koži, prirodzene. Po prvej minúte som mala pocit, že nemôžem dýchať, že neovládam svoje telo. Na chvíľu mi bolo nepríjemne. A zrazu prišiel okamih, kedy som prestala cítiť ten nepríjemný tlak a pichanie v chrbte, ktoré strieľalo až do nohy. Bolesť utíchla.

Skutočne? Nie je to len momentálna eufória?

Z týždňa na týždeň ma o pravde presvedčil môj zlepšený zdravotný stav.  Teraz zapínam EMS stroj svojej rodine, priateľom a známym pravidelne a verte mi, každým dňom počúvam veľmi pozitívne odozvy. Či už po zdravotnej, alebo estetickej stránke.

Pozrite si video a dozviete sa viac: EMS tréning

Pre viac info nás kontaktujte.

Chcem vyskúšať

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Sexy zadok

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Fit BODY

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Body PUMPING

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať DYNAMIC body

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať BodyForming

Moment, prosím, formulár sa nahráva...

Objednať Kruháč

Moment, prosím, formulár sa nahráva...